Karriere

Du stiller med dit talent, og vi lover at gøre dig endnu dygtigere

Immeo er et forretningsorienteret it-konsulenthus

Immeo blev stiftet i 2014, og nu sidder vi mere end 60 kolleger i centrum af København og Aarhus og udvikler banebrydende digitale løsninger for vores kunder. 

Vi arbejder med nogle af de mest spændende projekter i branchen, og har en høj teknisk faglighed kombineret med en solid forretningsforståelse. Vores viden og høje ambitionsniveau kommer til udtryk i kraft af vores mange anerkendelser og vores høje tilfredshed på leverancer. Vi arbejder i projektteams i tæt samarbejde med vores kunder. 

Mange kolleger har mere end 10 års erfaring, og vi har branchens dygtigste folk indenfor digital forretningsudvikling, front-end udvikling, systemarkitektur, avanceret back-end udvikling og integration. Som nyuddannet får du en fantastisk mulighed for at udvikle dit talent hos os. Immeo er en ung dynamisk virksomhed, hvor der er højt til loftet og store udviklingsmuligheder for den enkelte. 

Hos Immeo er medarbejderudvikling en topprioritet. Du vil deltage i vores School of Excellence, årlige Teknologiseminar, Technology Insight møder og samtidig har vi en mentorordning for alle. Derudover vil du blive certificeret i alle relevante platforme. Vi tager hånd om din udvikling og følger op undervejs.

Immeo som arbejdsplads

Hos os kommer du til at arbejde med dygtige passionerede kolleger, der sætter en ære i at levere værdiskabende løsninger til vores kunder. Vi løfter i flok, og derfor sidder du aldrig alene med de udfordringer der vil være, når du udvikler banebrydende digitale løsninger. Vi har en fri og uformel omgangstone, og du kommer til at indgå i en organisation med et fladt hieraki. 

Immeo er et ungt konsulenthus i stor vækst. Grundlaget for succes er dygtige og motiverede kolleger, der får plads og tid til at levere høj kvalitet og være innovative. Vi ligger vægt på personlig og faglig udvikling, og ønsker at gøre dig endnu dygtigere, ved at give dig ansvar og medindflydelse på projekterne. Du kommer til at sætte dit præg på en talentfuld og ambitiøs virksomhed. 

Som nyuddannet har jeg fået kick-startet min karriere hos Immeo. Jeg startede først i et studiejob men fik allerede dér smag for en karriere som Konsulent. Det er fantastisk at komme ud til kunder, og være eksperten der løfter deres forretning. Immeo har et fladt hieraki, hvor alle er på lige fod på trods af forskellige karrieretrin. Her får man masser af ansvar men løfter opgaven i fællesskab.

Jonas Bruun Jacobsen

Senior Consultant

Immeo Social

Hos os vægter det sociale højt. Det skal være spændende og udfordrende at gå på arbejde, men det skal også være sjovt at arbejde hos Immeo, og vi deler mange oplevelser udenfor arbejdstiden. Vi planlægger et socialt arrangement hver måned som kan være alt fra mountain bike i skoven, gaming night, pub quiz, DHL løb til casino night.

Vi holder selvfølgelig julefrokost og sommerfest samt får serveret "live bøffer" hver gang et nyt projekt går i luften. Vi fejrer altid vores succeer. Vi afholder også et årligt teknologiseminar, hvor hele virksomheden samles og deler viden. Alle kan komme med forslag til indhold på vores arrangementer, og der er altid god opbakning og interesse for at deltage. Vi har et godt fællesskab som også kommer til udtryk i vores daglige samarbejde på projekterne. Vi hjælper hinanden og løser udfordringer sammen. 

Når vi modtager dit CV, vil du høre fra os indenfor 48 timer såfremt din profil er relevant. Herefter vil vi kalde dig ind til en samtale, så vi kan afstemme fælles forventninger. Hos Immeo tager vi hurtige beslutninger i en ansættelsesproces.

Har du spørgsmål?

Kontakt: Dennis Kristensen

Partner, CEO

+45 2222 0255

dek@immeo.dk