Om Immeo

Vi er et ungt og dynamisk IT-konsulenthus med fokus på digitale løsninger og marketing information management

Hvem er Immeo?

Immeo blev stiftet i 2014, og tæller nu mere end 55 kolleger, der er dybt passionerede for at levere markedets bedste digitale løsninger.

Vi hjælper Danmarks mest ambitiøse virksomheder med at eksekvere deres strategi gennem rådgivning, design, udvikling og implementering af digitale forretningsløsninger. Vi brænder for at skabe løsninger, der leverer synlig værdi og gør en reel forskel for vores kunder.

Vi har branchens dygtigste folk indenfor digital forretningsudvikling, front-end udvikling, systemarkitektur, avanceret back-end udvikling og integration kombinerer forretningsindsigt med dyb teknisk viden. Vi arbejder agilt og fokuserer på at skabe resultaterne løbende. Vi tror på samarbejde og langsigtede kunderelationer. 

Ledelsen i Immeo

Ivan Beltoft

Ivan Beltoft

Partner, Salg & forretningsudvikling

Jeg er motiveret for at bidrage til vores kunders værdiskabelse ved at optimere eller nytænke forretningsmodeller. Alt sammen naturligvis gennem udnyttelse af digitale teknologier og innovative løsninger.

Ivan kommer fra en stilling som Principal hos Netcompany, hvor han har været ansvarlig for salg og leverance af e-commerce. Ivan har som rådgiver arbejdet med de mest ambitiøse virksomheder om udviklingen af innovative løsninger indenfor e-commerce, CRM, og digital selvbetjening til kunder som AO Johansen, Københavns Lufthavne, Novozymes, Nykredit, Arbejdstilsynet, Trafikstyrelsen m.fl.

Kontakt: tlf. +45 2222 0252 - mail: ibe@immeo.dk

Ivan Beltoft

Partner, Salg & forretningsudvikling

Simon

Simon Aisen

Partner, Strategisk rådgivning

Jeg er drevet af ønsket om at forstå og udfordre en digital forretningsmodel, som giver mine kunder mulighed for at opsætte og eksekvere på konkrete målsætninger. Jeg befinder mig bedst i spændingsfeltet, hvor de enkelte interessenter og datakilder skal bindes sammen, så den kunderettede løsning ikke mister ”jordforbindelsen” og den daglige evne til eksekvering af strategien.

Simon kommer fra en stilling som direktør i Addition, hvor han har været ansvarlig for services og forretningsudvikling med fokus på globale omni-channel løsninger. Simon har som konsulent arbejdet med rådgivning på forretningsudvikling og implementering af digitale platform på selvbetjening, brand- og produkt marketing til bl.a. ISS, Hempel, Bayer, Udenrigsministeriet, PFA m.fl.

Kontakt: tlf: +45 2222 0260 - email: sai@immeo.dk

Simon Aisen

Partner, Strategisk rådgivning

Dennis Kristensen

Dennis Kristensen

Partner, CEO

Min store drivkraft er optimering af forretningsprocesser gennem automatisering og integration på tværs af systemlandskabet. Jeg trives med at løse de komplekse problemstillinger som dette ofte medfører.

Dennis kommer fra en stilling som Principal hos Netcompany, hvor han har leveret banebrydende løsninger indenfor digital selvbetjening, e-handel, integration og information management til kunder som Digitaliseringsstyrelsen (borger.dk), Banedanmark, Codan, Aller Media, Flügger, PFA Pension, Københavns Lufthavne, m.fl.

Kontakt: tlf: +45 2222 0255 - email: dek@immeo.dk

Dennis Kristensen

Partner, CEO

Daniel

Daniel Nørgaard

Partner, Teknologi og platform

Min passion ligger dybt forankret i realisering af digitale forretningsstrategier og customer experience løsninger, som gennem systemintegrationer danner værdiskabende digital sammenhænge mellem data og systemer.

Daniel kommer fra en position som Nordisk Service Director i Sitecore. I denne rolle har han været teknisk ansvarlig for de største Sitecore løsninger i Skandinavien, herunder stået for teknisk rådgivning af de førende danske konsulenthuse inden for customer experience management.

Kontakt: tlf: +45 2222 0253 - email: dno@immeo.dk

Daniel Nørgaard

Partner, Teknologi og platform

Vores værdier

Vores værdier sætter rammerne for hvem vi er og hvad vi gør. Du vil møde dem, når du arbejder sammen med Immeo.

Vi skaber forretningsværdi
Vi leverer kvalitet
Vi eksekverer
Vi samarbejder
Vi er passionerede
Vi er fagligt dygtige
Vi tager ansvar