Rådgivning

Vi hjælper vores kunder med strategisk eksekvering gennem rådgivning, planlægning og levering af digitale løsninger. Vi opnår værdiskabende resultater gennem indsigt i vores kunders forretning, kombineret med en dyb forståelse for de digitale muligheder i markedet

Strategisk eksekvering

Vi hjælper dig i strategiprocessen med sparring om digitale muligheder, og hvordan de kan udnyttes til at realisere dine digitale målsætninger. Vi gennemfører et analyseforløb, der afdækker digitale potentialer, samt definerer omfanget af projektet og prioriterer de strategiske initiativer.

Vi sikrer involvering og forankring hos interne og eksterne interessenter. Samtidig hjælper vi med udarbejdelse af roadmap og business cases, som et konkret grundlag for en digital understøttelse af din forretningsstrategi.

Vi kalder det Strategy Executed. Value Delivered.

Digital commerce

Immeo rådgiver om og udvikler konceptstærke løsninger indenfor e-handel til B2B og B2C virksomheder.

Vi hjælper dig med strategisk sparring om mulighederne med e-handel, konceptudvikling, implementering af løsning og integration til eksisterende systemer.

Vi samarbejder med de førende designbureauer om levering af design og user experience.

Product marketing

Omni-channel commerce har skabt nye udfordringer i styringen af digitale product marketing indsatser på tværs af de mange salg- og marketingkanaler.

Flere virksomheder er udfordrede på en stigende time-to-market, øget efterspørgsel på flere produktdata, manglende oversættelser til forskellige markeder, samt flere og flere manuelle arbejdsgange. Dette kommer særligt til udtryk i arbejdet med vedligeholdelse af produktdata, og udarbejdelse af prislister samt kataloger.

Immeo er førende i rådgivning og implementering af Product Information Management (PIM) løsninger, der hjælper med at optimere oprettelse, berigelse og distribution af produktdata på tværs af salgskanaler.

Optimering

Immeo tager ansvar for eksekveringen af din strategi, og vi sikrer, at forretningsværdien af dine digitale løsninger realiseres.

Vi kortlægger og optimerer kunderejsen på tværs af jeres digitale touchpoints hele vejen fra den indlendende trafik og frem til check-out.

Vi måler og analyserer udviklingen i relevante performance KPI'er. Her opnår vi en indsigt til optimering af den digitale løsning, uanset om det er UX, trafik, eller indhold.

Systemer og platforme

Vores filosofi er: forretning før teknologi.

Vi rådgiver om valg af system og platform gennem en dyb indsigt i de forretningsmæssige behov, som danner grundlag for vores anbefaling.

Hos Immeo arbejder vi med de førende systemer og platforme indenfor content, commerce, PIM og CRM. Vi stræber efter at opnå det højeste niveau af anerkendelse fra vores partnere, og herunder et højt antal certificerede forretningsudviklere og -arkitekter til at hjælpe dig i beslutningsprocessen og implementeringen.

Arkitektur og integration

Vi sikrer systemarkitekturen bag din e-commerce løsning, så processer, systemer og data kan sættes i sammenhæng, og derved skabe overblik og værdi.

Et gennemtænkt oplevelsesdesign og et lækkert grafisk design er naturlige dele af en værdiskabende e-commerce løsning, men den valgte platform og systemarkitekturen er fundamentet, som alt andet bygger på.

Immeo er specialister i design af systemarkitektur og integration, der sikrer, at din løsning udvikles med performance, skalering, sikkerhed, og mulighed for videreudvikling.

Cloud transition

Skalering, hastighed og fleksibilitet er nøgleord for digitalisering i virksomheden, og en transition til cloud services kan øge produktiviteten.

Immeo rådgiver om mulighederne for at omlægge hele eller dele af virksomhedens systemplatforme til cloud services, for derved at opnå både økonomiske og produktivitetsmæssige fordele.

Vi rådgiver om implementering af cloud baserede micro-service arkitekturer, som giver virksomheden helt nye muligheder for at udstille og udnytte data. Vi etablerer også de nødvendige processer for at følge med kravene fra den stadig øgede digitalisering.

Kontakt os for mere information

Ivan Beltoft

Partner, Salg & forretningsudvikling

+45 2222 0252

ibe@immeo.dk