Service

Immeo tilbyder en proaktiv service management af dine digitale løsninger. Vi hjælper dig med at være på forkant gennem monitorering i udviklingen af aftalte forretnings-, tekniske og procesmæssige KPI'er.

Vi er på forkant

Hos Immeo er vores ambition at være på forkant med din forretning. 

Vi definerer, monitorerer og agerer på udviklingen i opsatte forretnings KPI'er, og optimerer dine digitale forretningsløsninger i forhold til realiseringen af din strategiske målsætning.

Vores Service Excellence team sikrer en proaktiv overvågning, så vi kan agere på og rådgive om optimeringsbehov inden for både UX, trafik, konvertering, indhold og analytics.

24/7 beredskab

Vores udgangspunkt er din forretning.

Vi tilbyder serviceaftaler som er tilpasset dit behov. Vi kan servicere og supportere døgnet rundt alle ugens dage eller i afgrænset tidsrum indenfor almindelig åbningstid kl. 8-17 på hverdage.

Vores erfarne Service Excellence team står klar til at hjælpe med med fejl og mangler, og stiller teknisk support og rådgivning til rådighed.

Service og support

Hos Immeo hjælper vi dig med at vedligeholde og videreudvikle dine digitale forretningsløsninger. Vi tilbyder et agilt og fleksibelt setup, som tilpasses præcist til dine behov.

Vores Service Excellence team kan bistå dig fra digital forretningsrådgivning til kompleks arkitekturrådgivning, samt til beredskab til fejlsituationer og udviklingsbehov. Vi kan også støtte løbende i releaseudvikling, hvor vi samarbejder om løsningens udvikling.

Vores processer er baseret på ITIL og understøttet af vores værktøjer, så der er styr på processer og opgaver. Det giver også en gennemsigtighed i sagsflow og back-logs.

Managed hosting

Immeo tilbyder managed hosting af de cloud løsninger vi vedligeholder. Ved at samle driften hos Immeo får du en single-point-of-contact, der giver dig tryghed for, at du er på forkant med udviklingen i dine digitale løsninger.

Vi tager os af overvågning, sikkerhed, opdateringer, performance og skalerbarhed i din applikation, så du kun skal tænke på den forretningsmæssige udvikling.

Vores Service Excellence team står altid klar med et team af frontend- og backendudviklere, arkitekter og digitale rådgivere til sparring og hjælp - uanset hvilke spørgsmål og problemer der måtte opstå.

Kontakt os for mere information

Daniel Nørgaard

Partner, Teknologi og platform

+45 2222 0253

dno@immeo.dk